Tyvärr måste vi meddela att utegymmet återigen blivit vandaliserat. Förra gången var för ca 1 månad sen (mail 18/4) och då hände det under påskhelgen. Nu har det varit långhelg igen och ny skadegörelse.  
 
Förra veckan satsade några medlemmar privata pengar på att hänga dit ett nytt styrketräningsband eftersom det gamla började bli slitet. Men nu har någon eller några slagit sönder detta band med en av vikterna som man hänger på de andra redskapen. Den andra vikten är också bortsliten. Bifogar två bilder som visar skadegörelsen.  
 
Vi har tidigare varit förskonade från skadegörelse i Äskestock men nu har det inträffat 2 gånger inom en månad. Vi ber alla hålla uppsikt och rapportera om ni vet eller har sett något.  
 
/ Styrelsen 
 
 

Restaurangen på Östra Skälö är öppen för säsongen. De öppnar kl 11.00 varje dag maj-augusti. Gör gärna ett besök där eller beställ mat för avhämtning (ring 0490-26261). Restaurangen är mycket viktig för vårt område och tänk på att stötta dem i dessa tider. Se även hemsida Östra Skälö Restaurang

/Styrelsen

Vi har beslutat att ställa in årets Midsommarfirande på fotbollsplanen p g a rådande omständigheter kring Corona-pandemin

/ Styrelsen

Tisdagen den 14 juli träffas vi på Västerviks GK för att tävla om äran att vara Äskestocks bästa golfare och att under ett år få ha de fina prispokalerna på spiselhyllan. Ni som varit med förut vet också hur trevligt det är att träffa sina goda grannar, sina vänner och att vi tillsammans får en ännu bättre gemenskap i Äskestock. Arrangörskommittén är vinnarna från föregående års lagtävling; Åsa Sörensson, Tommy Svensson och Jan Eriksäter.

Mer information hittar du här http://www.eskestock.se/index.php/aktiviteter-inom-foereningen-och-naerheten/golfaktiviteter

Välkomna!

Åsa, Tommy och Jan

Det kommer under en period finnas flera grävda hål i samband med att vi installerar nya avstängningsventiler och vattenmätare. Syftet med att lämna hålen öppna under en period är för att se att det inte läcker samt att det ska kopplas in vattenmätare för att kunna felsöka ännu bättre framöver. När detta är klart kommer hålen fyllas igen.

Vi hoppas alla har förståelse för detta

/ Vattenansvarig